1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Registre d'Administradors Concursals

 

L'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic elabora una llista d'Administradors Concursals, integrada per advocats i societats professionals inscrites en qualsevol col·legi d'advocats del territori espanyol, que reunint els requisits que estableix l'article 27 de la Llei 22/2003, de 9 de juliol, concursal, modificada per la Llei 38/2011, de 10 d'octubre, estan interessats en incorporar-se per desenvolupar la funció d'administrador concursal.

Requisits per formar part de la llista d’administradors concursals:

 

1 .- Ser advocat en exercici amb cinc anys d'experiència professional efectiva en l'exercici de l'advocacia, i haver acreditat formació especialitzada en Dret Concursal.

 

2 .- Ser una societat professional integrada almenys per un advocat en exercici i un economista, titulat mercantil o auditor de comptes, i garantir la deguda independència i dedicació en el desenvolupament de les funcions d'administració concursal. En aquest cas, l'advocat, que representarà a la societat en l'exercici del càrrec, haurà d'acreditar cinc anys d'experiència professional efectiva en l'exercici de l'advocacia i acreditar formació especialitzada en Dret Concursal.

 

En el moment de sol·licitar la seva inclusió en les llistes, tant els advocats com les societats professionals, hauran de manifestar:

 

a)      La seva disponibilitat per al desenvolupament de la funció d'administrador concursal,

b)      la seva formació en matèria concursal.

c)      i, en tot cas, el seu compromís de continuïtat en la formació en  aquesta matèria.

 

 

Així mateix, tant les persones físiques com les jurídiques (les persones implicades) poden sol·licitar que s'inclogui en la llista la seva experiència com a administradors concursals o auxiliars delegats en altres concursos, així com d'altres coneixements o formació especials que puguin ser rellevants a l'efecte d' la seva funció. A aquests efectes, es preveu la possibilitat que s'adjunti al formulari de sol·licitud, el currículum vitae de la persona sol·licitant.

 

Normativa:

 

·         Ley 38/2011, de 10 de octubre, de reforma de la Ley 22/2003, de 9 de julio, Concursal

 

·         Real Decreto 1333/2012, de 21 de septiembre, por el que se regula el seguro de responsabilidad civil y la garantía equivalente de los administradores concursales

 

Tramitació:

 

Per inscriure en el Registre d'Administradors concursals s'haurà de presentar la sol·licitud degudament emplenada, que consta a peu de pàgina, i la documentació acreditativa de les dades que es fan constar degudament escanejada, juntament amb certificat o còpia de la pòlissa de responsabilitat civil exigida per la Llei 22/2003, de 9 de juliol, concursal, a la secretaria del col·legi d’advocats de Vic ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

 

En qualsevol moment, es poden actualitzar les dades que consten al Registre. En aquest sentit, als efectes d'introduir qualsevol modificació relativa a la formació en matèria concursal, caldrà que la mateixa s'acrediti

documentalment mitjançant el certificat, títol o un altre justificant.

 

El termini aproximat de la resolució de la seva sol·licitud és de 30 dies.

 

Formulari d’inscripció a la llista d’administradors concursals

 

 

Els Administradors Concursals poden estar integrats a una  llista d’Administradors Concursals de l'ICAB. I des del següent enllaç [link al cercador d'Administradors Concursals] es pot  consultar les dades dels administradors, formació i currículum.

Sol·licitud registre administrador Concursal

 

 

 

Accés al registre

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies