1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Manifest ICAVIC 20-S

 

 

 

 

 

 

 

Davant dels fets succeïts durant el dia d’avui a Catalunya, i en relació a les actuacions de caràcter policial impulsades per la fiscalia, la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Vic, reunida el dia d’avui 20 de setembre de 2017, condemna rotundament aquesta manera d’actuar en aquestes circumstàncies i es referma amb el seu compromís de defensa dels drets cívics, de pensament, d’opinió, de reunió i d’associació.

Des del Col·legi d’Advocats de Vic manifestem públicament tot el  nostre suport a totes les persones entitats i institucions que treballen per garantir aquests drets i entenem que l’aplicació repressora del dret penal hauria de ser la última opció, i que mai pot ser una solució a una discrepància política d’aquesta magnitud.

Per part d’aquest Col·legi es continuarà vetllant per la garantia dels drets dels ciutadans. En aquest sentit la Junta ha acordat crear un torn especial d’advocats voluntaris per assistir a qualsevol persona que es vegi obligada a comparèixer davant de qualsevol instància policial o judicial.

El Col·legi d’Advocats de Vic està i estarà sempre al costat de les institucions i ciutadans de Catalunya.

Vic, 20 de setembre de 2017

 

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies