1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Les sentències recents del TJUE i les clàusules abusives

 

 

Image

 

LES SENTÈNCIES RECENTS DEL TJUE I LES CLÀUSULES ABUSIVES

 

Sr. JESUS MARIA SANCHEZ GARCIA, advocat, diputat de la Junta de Govern de l’Il·ltre Col·legi d’Advocats de Barcelona i membre de la comissió de Normativa de l’ICAB. Autor de nombrosos articles i publicacions sobre la matèria, ha participat i participa en diversos projectes d’investigació.

 

Sr. IGNASI FERNANDEZ DE SENESPLEDA, advocat, responsable d’Assessoria Jurídica d’entitat bancària.

 

PREU

 

Col·legiats: 30 €

 

No col·legiats: 50 €

 

PROGRAMA

 

1.      La sentència de 21 de desembre de 2016, sobre la retroactivitat de les clàusules sòl i la restitució de les quantitats pagades.

 

2.      El Reial Decret Llei de 20 de gener  de 2017, de mesures urgents de protecció de consumidors   en matèria de clàusules sòl, com a mecanisme extrajudicial per agilitzar les devolucions de quantitats

 

 

3.      La sentència de 26 de gener de 2017, que resol una  qüestió prejudicial plantejada pel Jutjat de Primera Instància 2 de Santander sobre el venciment anticipat en els procediments d’execució hipotecària.

 

4.      I també les darreres novetats entorn als índex de referència, l’IRPH...

 

TRÀMITS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ

 

Omplir el formulari d’inscripció, i enviar-ho signat per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per fax (938861966). El termini s’acaba el 16 de gener a les 14.00h.

Descarrega el programa

Descarrega formulari d'inscripció

 

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies