1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Benvinguts a l'ICAVIC

 

 

Image

 

Us donem la benvinguda a l'espai web  de l'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic amb l’objectiu d’oferir, tan a la societat com als nostres col·legiats, una plataforma àgil que integri servei de qualitat

 

 

II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació


 

 

 

 

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el II Congrés Estatal Interprofessional de Mediació, previst per als propers dies 21 i 22 de juny de 2018, a la ciutat de Tortosa. Pel que fa al contingut del programa, ponents de reconegut prestigi nacional i internacional, inscripcions i allotjament, us convidem a visitar la pàgina web https://ceim.cicac.cat/ on trobareu tota la informació necessària.

 

 

PAGAMENT TOAD Comunicat

 


 

 

 

 

Segons ens han informat des del Consell de l'Advocacia Catalana, s’està produint un endarreriment en el pagament del TOAD d’aquest mes de maig (15% de març i 76% d’abril) per causes tècniques bancàries que estan solucionant. Estem a l’espera d’un comunicat d’aclariment del Departament d’Economia en aquest sentit, del que informarem el més aviat possible.

Vic, 7 de juny de 2018

 

 

RECURSO DE CASACIÓN EN CATALUÑA per Miguel Guerra

Image
 

 

 

 

 

Conferència presencial. Dimarts 24 d'abril a les 17h.

PRESENCIAL  a l'Aula de formació de l'ICAVIC

 

Llegeix més...

Convocatòria Junta General extrordinària dijous 5 d'abril


 

 

 

Atenent petició feta per un total de 32 col·legiats i col·legiades, nombre superior al 5% requerit a l’article 16.3 dels Estatuts del Col·legi, estimant urgència en la seva celebració, s'ha acordat convocar Junta General Extraordinària, el dijous 5 d’abril, a les 19:00 hores en primera convocatòria i a les 19:30 en segona convocatòria a la seu del Col·legi.

Llegeix més...

Programa d'actes de la Festa Patronal ICAVIC 2018

 

 

 

 

Programa d'actes de la Festa de Sant Raimon 2018. Festa Patronal del Col·legi d'Advocats. El divendres 13 d'abril de 2018.

Descarregar programa d'activitats

 

 

COMUNICATS SANCIONS CNMC

 


 

 

 

Adjuntem enllaç de Comunicat de l'ICAB i del CGAE a propòsit de la nota de premsa de la CNMC sobre la sanció a 9 col·legis d'advocats per una suposada infracció de la Llei 15/2007, de 3 juliol, de Defensa de la Competència.

Enllaç comunicat ICAB

Enllaç comunicat CGAE

 

Aquest lloc utilitza la política de Cookies Veure política de Cookies